Produkter for melk uten sukker (4)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeprotein konsentrat (MPC) er et høyt konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det er laget av fersk, pasteurisert skummet melk gjennom en prosess med filtrering, fordamping og spraytørking. MPC er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper innen skumming, teksturering, vannbinding og koagulering. Den utmerker seg med sitt høye næringsinnhold takket være den høye konsentrasjonen av protein. Den har en holdbarhet på 24 måneder og er tilgjengelig i 25 kg sekker og Big Bags. MPC er et levedyktig alternativ til helmelkspulver eller skummet melkepulver, og tilbyr sammenlignbare proteinnivåer.
Sukrose (Hvit Sukker)

Sukrose (Hvit Sukker)

Sukrose, også kjent som hvitt sukker eller husholdningssukker, utvinnes fra sukkerroer eller sukkerrør. Det er et disakkarid som tilhører de enkle karbohydratene. Produktet foreligger i form av hvite, homogene, kornete krystaller uten klumper eller biter, og har den karakteristiske søte lukten og smaken av sukker. Sukrose er lett vannløselig og kan raskt rekristallisere. Produktet som tilbys av Foodcom stammer ikke fra genmodifiserte planter.
Laktose

Laktose

Laktose er naturlig melk sukker. Det utgjør 3,5%-5,0% av melk fra kuer og kan utvinnes gjennom en filtreringsprosess. Deretter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelsene deles opp etter sil. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskjellige partikkelstørrelser som er egnet for flere applikasjoner. Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat og fôr på grunn av sin milde smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens rimelighet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som en smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Laktose

Laktose

Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat- og fôrapplikasjoner på grunn av sin delikate smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens kostnadseffektivitet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.